Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.

Podjetja in proizvodi

Vstopili ste v zbirko Podjetja in proizvodi, ki vsebuje preko 400 predstavitev podjetji dejavnih na gradbenem področju s proizvodi in materiali, ki jih ta podjetja nudijo na gradbenem trgu. Dostop je brezplačen in neomejen za vse uporabnike.

ARMSTRONG BUILDING PRODUCTS - CENTRALNA EUROPA JUG Lighthouse building
Jankovcova 1569/2c
CZ - 170 000 Praha 7
  • PODJETJE
  • NOVOSTI
  • ČLANKI
  • PROIZVODI
  • VIDEO

Podjetje Armstrong predstavlja vodilno podjetje v svetovnem merilu za proizvodnjo akustičnih stropnih in stenskih sistemov. Širok proizvodni program, sledenje arhitekturnim trendom, vrsta uspešno zaključenih referenčnih objektov, strokovna in ažurna tehnična podpora, razvejana proizvodnja ter distribucija po celem svetu, predstavlja sodobnemu gradbeništvu idealnega partnerja. Podjetje je razvilo številne izdelke z lastnostmi, ki izpolnjujejo posebne potrebe v zahtevnih primerih uporabe.

Spuščeni stropi so namenjeni za različna področja uporabe: v poslovnih objektih, zdravstvu, šolah in vrtcih, trgovinskih objektih, kinodvoranah, hotelih in restavracijah, salonih, kuhinjah, bazenih, in telovadnicah.

Prodajni program obsega zelo široko paleto stropov iz različnih materialov kot so: mineralni in kovinski stropovi, samostojna akustična jadra Canopy ter leseni stropi.

Armstrong nudi širok program stropnih sistemov, ki odgovarjajo posebnim protipožarnim zahtevam in so bili testirani že po evropskih standardih EN.

Na naši spletni strani imate tudi povezavo do zbirke sistemskih rešitev “System solution” v Auto CAD program.

Zelo velik poudarek dajemo tudi okoljskim zahtevam, kjer smo kot prvi na svetu pridobili certifikat za ploščo Perla OP 0,95in skupino plošč –Ultima+ znak ”Cradle to Cradle

Tehnično prodajna služba nudi projektantom, izvajalcem in investitorjem celotno tehnično podporo z vso dokumentacijo, ki je na voljo v slovenskem jeziku ter redno oskrbo z vsemi novostmi v programu.

Zastopniki

Prodajno tehnični predstavnik za Slovenijo Edvard Plut
mob.: 041/434 341
e-pošta: eplut@armstrong.com
splet: www.armstrong.si