Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.

Pravno obvestilo

Podjetje PeG podatkovniki d.o.o. je ponudnik Gradbenega portala na spletni strani www.peg-online.net in izdajatelj zgoščenke PeG. Podjetje je avtor zbirke »Projektantske ocene investicij« in dovoljuje uporabo zbirke na zgoščenki PeG v elektronski obliki pod pogoji, ki so določeni v nadaljevanju. Z vsakim obiskom (odprtjem) vsebine datotek na zgoščenki PeG uporabnik potrjuje, da v celoti soglaša s temi pogoji.

  1. Naziv zbirke »Projektantske ocene investicij« in vsebina zbirke sama sta varovani kot elektronska podatka za upravljanje pravic po zakonu o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP, Uradni list RS 21/95, 9/01, 30/01) ter ju ni dovoljeno spremeniti.

  2. Vsebina zbirke »Projektantske ocene investicij« je podatkovna baza v smislu ZASP in kot taka varovana s sorodno pravico po tem zakonu (v nadaljnjem besedilu zbirka).

  3. Varstvo iz prejšnje točke pomeni, da upravičeni uporabnik (kupec zgoščenke PeG) lahko naenkrat uporablja (reproducira, distribuira, daje v najem, daje na voljo javnosti, drugače priobči javnosti) le neznatne dele (kakovostno ali količinsko) zbirke za kakršenkoli namen. To npr. pomeni, da lahko prosto uporablja v kakršnikoli obliki enega ali več posamičnih elementov zbirke ipd.

  4. Zlasti je prepovedano, da bi uporabnik uporabil celotno zbirko »Projektantske ocene investicij«, znatne dele (po količinskem ali kakovostnem kriteriju) zbirke (npr. reproduciranje strukture baze ali celotnih sklopov zbirke) ali uporabljal neznatne dele zbirke v nasprotju z njeno običajno uporabo ali tako, da bi v nerazumni meri prizadel interese ponudnika Gradbenega portala (npr. kopiranje vsebine zgoščenke, ....).

  5. Organizacije in druge osebe, ki so upravičeni uporabnik večih zgoščenk PeG, morajo skrbeti za to, da vsak individualni uporabnik uporablja zbirko na način, določen v prejšnjih točkah.

  6. Uporaba v nasprotju s temi pogoji ima ustrezne posledice po zakonu.

 

O piškotkih

Naša spletna stran uporablja naslednje piškotke (majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik):

Sejni piškotek CAKEPHP je potreben za delovanje spletne strani (omogoča navigacijo po straneh, prijavo uporabnika v pregled ocen investicij, iskanje po vsebini...) in traja le dokler ne zaprete brskalnika.

Piškotki obss_ob_* so potrebni za delovanje pregledovalnikov podjetij, izdelkov in ocen investicij in trajajo le dokler ne zaprete brskalnika.

Če izrecno aktivirate prikaz vgrajenih medijskih vsebin (npr. YouTube video posnetkov, Google zemljevidov...). V teh primerih se na vaš računalnik naložijo piškotki ponudnikov teh storitev ter piškotek, ki si zapomni vašo željo, da so te vsebine aktivirane (piškotek dv_show_media s trajanjem enega leta).

Drugih piškotkov naše spletno mesto ne uporablja.

 

PeG podatkovniki d.o.o., Dunajska cesta 21 , 1000 Ljubljana, tel: 01/474 10 89, fax: 01/474 10 01, mob 031/488 426
e-pošta: info@peg-online.net | Pogoji uporabe in varstvo podatkov | © 2011, PeG podatkovniki d.o.o.
Izdelava: Humane tehnologije | Oblikovanje: Studio Mars