Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.
eObjava - 26.04.2017 - Ob. 2849

Popravek.

Oddelek I: Javni naročnik/naročnik

Direktiva 2014/24/EU
I.1 Ime in naslovi
Uradno ime MESTNA OBČINA SLOVENJ GRADEC Poštni naslov: Šolska ulica 5 Poštna številka: 2380 Šifra NUTS: SI Kraj Slovenj Gradec Država Slovenija Kontaktna oseba Mestna občina Slovenj Gradec, Andrej Erjavec E-pošta info@slovenjgradec.si Telefon +386 28812110 Telefaks
Internetni naslovi
Glavni naslov (URL): http://www.slovenjgradec.si
Internetni naslov profila kupca (URL):

Oddelek II: Predmet

II.1 Obseg naročila
II.1.1 Naslov
Naslov: Projektni natečaj "Sanacija degradiranega območja Mercator"- gradnja zimskega bazena in urbanega parka
Referenčna številka dokumenta: 430-0023/2017
II.1.2 Glavna koda CPV
Glavni besednjak Dopolnilni besednjak
71000000
II.1.3 Vrsta naročila
Storitve
II.1.4 Kratek opis
JAVNI, PROJEKTNI, ODPRTI, ANONIMNI, ENOSTOPENJSKI ARHITEKTURNI NATEČAJ ZA IZBIRO STROKOVNO NAJPRIMERNEJŠE IDEJNE ZASNOVE IN IZBIRO IZDELOVALCA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE.

Oddelek VI: Dopolnilne informacije

VI.5 Datum pošiljanja tega obvestila
26.04.2017
VI.6 Referenca izvirnega obvestila
Številka objave: JN002849/2017-I01
Datum odpošiljanja izvirnega obvestila: 06.04.2017

Oddelek VII: Spremembe

VII.1.1 Razlog za spremembo
Sprememba izvirnih informacij, ki jih je predložil javni naročnik
VII.1.2 Besedilo, ki ga je treba popraviti v izvirnem obvestilu
Številka oddelka: II.2.4 Opis javnega naročila
Besedilo:

JAVNI, PROJEKTNI, ODPRTI, ANONIMNI, ENOSTOPENJSKI ARHITEKTURNI NATEČAJ ZA IZBIRO STROKOVNO NAJPRIMERNEJŠE IDEJNE ZASNOVE IN IZBIRO IZDELOVALCA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA »SANACIJO DEGRADIRANEGA OBMOČJA MERCATOR« GRADNJA ZIMSKEGA BAZENA IN URBANEGA PARKA.
Se glasi:

JAVNI, PROJEKTNI, ODPRTI, ANONIMNI, ENOSTOPENJSKI ARHITEKTURNI NATEČAJ ZA IZBIRO STROKOVNO NAJPRIMERNEJŠE IDEJNE ZASNOVE IN IZBIRO IZDELOVALCA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA »SANACIJO DEGRADIRANEGA OBMOČJA MERCATOR« GRADNJA ZIMSKEGA BAZENA IN URBANEGA PARKA. Dodatni pogoji so razvideni iz razpisne dokumentacije. Sprememba v razpisni dokumentaciji - dodatni pogoji za udeležbo na natečaju, ki so opisani v Pojasnilih k ugotavljanju sposobnosti. Kot pogoj se s spremembo zahteva, da je vodja projekta ponudnika v zadnjih petnajstih letih pred oddajo ponudbe uspešno izdelal vsaj eno projektno dokumentacijo, pri čemer našteva IDZ, PGD, PZI, na pa več PID (kot je bilo prvotno zahtevano). Po spremenjeni razpisni dokumentacije so pogoji razvidni iz popravka.
VII.2 Druge dodatne informacije
Sprememba v razpisni dokumentaciji - dodatni pogoji za udeležbo na natečaju, ki so opisani v Pojasnilih k ugotavljanju sposobnosti. Kot pogoj se s spremembo zahteva, da je vodja projekta ponudnika v zadnjih petnajstih letih pred oddajo ponudbe uspešno izdelal vsaj eno projektno dokumentacijo, pri čemer našteva IDZ, PGD, PZI, na pa več PID (kot je bilo prvotno zahtevano). Po spremenjeni razpisni dokumentaciji se zahteva, da je odgovorni vodja projekta ponudnika v obdobju zadnjih petnajstih let pred oddajo ponudbe kot uspešno izdelal vsaj eno projektno dokumentacijo za novogradnjo ali rekonstrukcijo stavbe za šport (skladno z enotno klasifikacijo vrst objektov iz skupine 1265) ali objektov za šport, rekreacijo in prosti čas (skladno z enotno klasifikacijo vrst objektov iz skupine 241) katerega končna vrednost vseh del je znašala najmanj 2.000.000,00 EUR brez DDV in je bilo zanj pridobljeno gradbeno dovoljenje in ne uporabno dovoljenje, kot je bilo sprva zahtevano.
ZJN-3 Predhodno informativno obvestilo
ZJN-3 Obvestilo o javnem naročilu
ZJN-3 Obvestilo o javnem naročilu po postopku zbiranja ponudb po predhodni objavi
ZJN-3 Obvestilo o javnem naročilu po postopku zbiranja ponudb - mala naročila
ZJN-3 Obvestilo o natečaju
Javna naročila po ZJNVETPS