Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.
Vprašanje: Prenova foruma
Mare
14. feb. 2004 0:00

Prenova foruma

Spoštovani Peg-ovci,moram pohvaliti vašo spletno stran,marsikaj zanimivega sem našel na vaši strani.Mislim pa da je potrebna korenite prenove,vsaj kar se zadeva foruma.Le ta je s časom postal nepregleden.Predlagam vam vspostavitev novega foruma,ki bi bil razdeljen po panogah,kot so mnogi forumi na spletu,naprimer materiali,izolacije,kritine,predpisi...Za vsako panogo bi imeli skrbnike,ki bi urejali vprašanja in odgovore.Teh mislim da ne bi bilo težko najti..Upam na kakšen odgovor...Lep pozdrav


Odgovori (prikazani od najnovejšega navzdol)
PeG
22. feb. 2004 0:00

Odgovor

Strinjamo se z vami, da bi bilo potrebno posodobiti forum (in še kaj). Že nekaj časa iščemo pravo rešitev in upamo, da jo bomo kmalu našli.
Glede ostalih tehničnih podatkov je pa takole: njihova ažurnost je odvisna od njihovih ponudnikov (podjetij), ki jih predstavljajo na trgu. Le-ti naj bi nam posredovali najnovejše podatke. Kljub številnim kontaktom in prošnjam z naše strani, si številni ne vzamejo toliko časa, da bi nam posredovali sveže informacije. Žal je to realnost današnjega časa, da si ljudje vzamejo čas le še za najnujnejše stvari.
Kot ilustracija: pred skoraj 10 leti je bil zasnovan v okviru gradbenega centra gradbeni portal TIGRA, ki je omogočal brezplačen vpis podjetjem s področja graditeljstva - samoiniciativno. V 7-8 letih sta se (po naših informacijah) vpisali DVE podjetji. Portal je pred leti ugasnil.
Največji zalogaj, poleg priprave vsebin, zanesljivo predstavlja "trženje" takega prostora. Zanj porabimo žal tudi mi največ časa in energije.
Dušan
17. feb. 2004 0:00

Odgovor

Pa tudi tehnični podatki in pa jasno cenovni izračuni so že zelo zastareli. Namen strani je odličen, vendar bo kmalu postal neuporaben, v kolikor ne bo posodobitve.
Rajko
16. feb. 2004 0:00

Odgovor

Se strinjam.
Forum je v tehnicnem pogledu vsaj pet let za casom. V debati nizje poskusam Juli odgovoriti ze tri dni, pa se tega preprosto ne da storiti. Zal... napisem odgovor, a ko kliknem na 'Sprejmi', se ne zgodi nic... Zakaj?