Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.
Vprašanje: Cenovno dostopna CAD programska oprema za arhitekte
BiroCom2000
31. dec. 2012 2:12

Cenovno dostopna CAD programska oprema za arhitekte

Spoštovani obiskovalci foruma,

Najprej bi Vam zaželeli veliko sreče in uspeha v prihajajočem letu 2013. Morda delno k temu pripomoremo celo s svojo CAD programsko opremo, katero bi Vam želeli predstaviti. Prepričani smo namreč, da visoka cena tovrstne programske opreme bistveno vpliva na Vašo konkurenčnost, ki pa je v današnjih časih odločilnega pomena.

Naša CAD programska oprema ne potrebuje uvajalnega časa, saj je uporabniški vmesnik povsem enak tistemu, ki ga poznamo pri AutoCAD-u. Nudimo celo opcije, katere AutoCAD nudli le v verziji spisani za MAC OS računalnike. Pomembno je tudi vedeti, da je naša programska oprema cca 6 x cenejša od AutoCAD-a, če pa k temu dodamo še ustrezno rešitev za nizke gradnje, pa prihranek naraste krepko preko 10 krat.

Verjamemo, da ste zvesti uporabnik trenutne programske rešitve, vendar se morate vprašati: ali se mi to zares izplača? Ali je prav, da za programsko opremo odštevam več deset tisoč evrov, medtem ko je isto uporabniško izkušnjo mogoče doživeti s programsko opremo, ki je komaj kaj dražja od enega samega tisočaka?

Za omenjeno ceno namreč nudimo:

- Celovito CAD programsko opremo ZwCAD+ 2012 Professional (ekvivalent polni verziji AutoCAD)
- Programski dodatek za visoke gradnje BAUTAB (ekvivalent rešitvi ACADBAU)
- 24 urno uporabniško podporo
- brezplačne nadgradnje tekom leta, ter
- 5% popust pri usposabljanju

Programsko opremo se je mogoče sneti z našega portala www.zwcad.si in jo brezplčano testirati za čas trideset (30) dni, nakar bo delovanje določenim funkcijam onemogočeno.

Na našo platformo so v letošnjem letu pristopili celo programerji iz slovenskega podjetja SL-King d.o.o. in sicer z aplikacijama SEWER+ in VIA. Omenjenima bo kmalu sledila še aplikacija za GIS.

Olajšajte si torej poslovanje in si za novo leto omislite CAD programsko opremo, ki si jo zares lahko privoščite.

Za vsa vprašanja smo rade volje na razpolago.

Portalu se iskreno zahvaljujemo za možnost, da smo se lahko predstavili.

Lepo pozdravljneni,

team ZwCAD SLOVENIA


Odgovori (prikazani od najnovejšega navzdol)