Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.

Podjetja in proizvodi

Vstopili ste v zbirko Podjetja in proizvodi, ki vsebuje preko 400 predstavitev podjetji dejavnih na gradbenem področju s proizvodi in materiali, ki jih ta podjetja nudijo na gradbenem trgu. Dostop je brezplačen in neomejen za vse uporabnike.

BRAMAC STREŠNI SISTEMI d.o.o.
Dobruška vas 45
SI - 8275 Škocjan
T 07/384 62 00, 07/384 62 01
F 07/384 62 03
E marketing@bramac.si
W www.bramac.si
  • PODJETJE
  • PROIZVODI
  • NOVOSTI
  • VIDEO

Podjetje BRAMAC je bilo ustanovljeno leta 1991, ko je avstrijska družba Bramac Dachsysteme International. V letu 2004 je Bramac Strešni Sistemi prešel v 100% last Bramac Dachsysteme Int. GmbH, ki pa je član skupine BMI Group. Skupina BMI Group je v svetovnem merilu največji proizvajalec in ponudnik strešnikov in strešnih rešitev. Skupino BMI Group sestavljajo podjetja skupine Braas Monier ter skupine Icopal. Bramac Slovenija kot član te skupine, uporablja znanje s celega sveta. V želji, da slovenskem trgu ponudi proizvode, ki združujejo kakovost, varnost ter estetiko.

inteligentni-stresniki-tzfj.jpg

PROIZVODNI PROGRAM

Keramični strešniki BRAAS
neubau_smaragd_teak-xdzt.jpg
Bramacovi univerzalni dodatni elementi omogočajo izdelavo vseh detajlov na strehi: sekundarne strehe, raznih prehodov, žlot, zaščito grebena/slemena itd…. Bramac univerzalne dodatne elemente lahko uporabimo na vseh vrstah kritine.

bramacov-originalni-sistemi-dodatnih-elementov-small-q5v3.jpg

Učinkovita toplotna izolacija vaše strehe, izdelana iz poliuretana. Izolacija se neprekinjeno polaga po strešnih špirovci, kar preprečuje nastanek toplotnih mostov, ki vodijo do izgubljanja toplotne energije.

2011-11-10_bramactherm_kompakt_u3-mdvb.jpg

Zastopa blagovne znamke