Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.

Podjetja in proizvodi

Vstopili ste v zbirko Podjetja in proizvodi, ki vsebuje preko 400 predstavitev podjetji dejavnih na gradbenem področju s proizvodi in materiali, ki jih ta podjetja nudijo na gradbenem trgu. Dostop je brezplačen in neomejen za vse uporabnike.

Baumit d.o.o.
Zagrebška ulica 1
SI - 1000 Ljubljana
T 01/236 37 55
F 01/236 37 40
E info@baumit.si
W www.baumit.si
  • PODJETJE
  • PROIZVODI
  • NOVOSTI
  • ČLANKI
  • VIDEO

Blagovna znamka Baumit je del razvejane družine, ki jo lahko najdete v 30-ih evropskih državah in obsega celovit program gradbenih materialov. Podjetje je v lasti avstrijskega proizvajalca gradbenih materialov, skupine Wietersdorfer, znane na trgih Evrope, Severne Amerike in Azije. Skupina se ukvarja se z dejavnostmi na področju cementa, apna, gradbenih materialov in cevi.

Podjetje Baumit d.o.o. je v Sloveniji prisotno že od leta 1994. V poslovanju podjetja je je bilo prelomno leto 2008, ko so se odprla vrata Baumit tovarne v Sloveniji, v Sežani. Obrat je namenjen proizvodnji suhih mešanic za malte, omete, estrihe in gradbena lepila ter mešalnici zaključnih slojev. Sodobna tehnologija in kakovostne surovine so zagotovilo za odličnost Baumit izdelkov.

Življenje v zdravem, energijsko varčnem in prijetnem bivalnem okolju pozitivno vpliva na vsakdan, zato vam v Baumitu ponujamo široko paleto celovitih, inovativnih in bivanju prijaznih proizvodov, ki so skladni z nacionalnimi in evropskimi predpisi ter tehničnimi zahtevami. Baumit ne predstavlja le kakovosti proizvodov, ampak tudi kakovost storitve. Prav odlična storitev je naša največja konkurenčna prednost, ki jo v bodoče želimo še izboljšati.

PROIZVODNI PROGRAM