Gradbeni informacijski sistem, namenjen projektantom in investitorjem.

Podjetja in proizvodi

Vstopili ste v zbirko Podjetja in proizvodi, ki vsebuje preko 400 predstavitev podjetji dejavnih na gradbenem področju s proizvodi in materiali, ki jih ta podjetja nudijo na gradbenem trgu. Dostop je brezplačen in neomejen za vse uporabnike.

KNAUF CEILING SOLUTIONS
Turnovše 44
SI - 1360 Vrhnika
  • PODJETJE
  • VIDEO
  • PROIZVODI
  • NOVOSTI
  • ČLANKI

KNAUF CEILING SOLUTIONS

Podjetje Knauf Ceiling Solutions predstavlja v svetovnem merilu vodilno podjetje za proizvodnjo akustičnih stropnih in stenskih sistemov. Širok proizvodni program, sledenje arhitekturnim trendom, vrsta uspešno zaključenih referenčnih objektov, strokovna in ažurna tehnična podpora, razvejana proizvodnja ter distribucija po celem svetu, predstavlja v sodobnem gradbeništvu idealnega partnerja. Podjetje je razvilo številne izdelke z lastnostmi, ki izpolnjujejo posebne potrebe v zahtevnih primerih uporabe.

Spuščeni stropi so namenjeni za različna področja uporabe: v poslovnih objektih, zdravstvu, šolah in vrtcih, trgovinskih objektih, kinodvoranah, hotelih in restavracijah, salonih, kuhinjah, bazenih in telovadnicah.

Prodajni program obsega zelo široko paleto stropov iz različnih materialov kot so mineralni in kovinski stropovi ter stropi iz lesne volne.

Knauf ceiling Solutions nudi širok program stropnih sistemov, ki odgovarjajo posebnim protipožarnim zahtevam in so bili testirani po evropskih standardih EN.

Zelo velik poudarek se namenja tudi okoljskim zahtevam, kjer so kot prvi na svetu pridobili certifikat za ploščo Perla OP 0,95 ”Cradle to Cradle”.

Tehnično prodajna služba nudi projektantom, izvajalcem in investitorjem celotno tehnično podporo z vso dokumentacijo, ki je na voljo v slovenskem jeziku ter redno oskrbo z vsemi novostmi v program.

PRODAJNI PROGRAM